Nieuw jasje

Ook ons pand heeft een nieuw jasje gekregen. 

Wasboxen geopend!

Na twee weken verbouwing zijn onze wasboxen weer geopend! Nu voorzien van de nieuwste techniek met o.a. digitaal betalen en een schuimkanon. Ook kunt u nog gewoon met muntgeld betalen. Ook de techniek van de wasboxen is volledig vernieuwd. Nu is de afstelling met de producten goed en ook de druk

de verbouwing gaat beginnen!

Het gaat eindelijk beginnen! Wij gaan vanaf 7-2-2022 starten met de verbouwing. Wij verwachten dat de wasboxen een week dicht zullen zijn en de wasstraat twee weken. De week van 28-2-2022 willen wij grootst openen met mooie kortingen. 

Na ruim 10 jaar was de techniek zeker aan vernieuwing toe. Hieronder ziet u de foto’s hoe de huidige situatie is.

Excuses voor het ongemak maar wij hopen u snel weer te zien! 

Nieuwste wasbox techniek

Goed nieuws! Februari/maart komt er volledig nieuwe wasboxen techniek. Dit geeft u de mogelijkheid om digitaal te betalen en zijn voorzien van een aparte lans met powerfoam (zie afbeelding). 

Daarnaast is dit weer veel verfijnder afgesteld en biedt het meer mogelijkheden om het totaal pakket van autowassen aan te bieden. Wij kunnen niet wachten!

De nieuwe wasbox techniek zal geleverd en gemonteerd worden door Eenzet Carwash.

Grote schoonmaak!

Zoals u wellicht al gezien heeft hebben wij flink schoongemaakt bij de Kaardebol! De muren zijn inmiddels weer wit en de stoep niet meer groen.

Meer verlichting

Er is nu meer verlichting bij het stofzuiger punt! Zo kunt u in het donker ook gebruik maken van de stofzuiger.

volledige revisie wasstraat

Ook de wasstraat had een volledige restauratie nodig. De wasstraat is voorzien van de nieuwste borstels en de droog apparatuur is goed afgesteld. Ook de rijwerken en slangen zijn vervangen. Daarnaast is de chemie aangepast en afgesteld voor het beste resultaat. 

Borden wasboxen beplakt

Ook de huisstijl van de Carwash gaat aangepast worden. Inmiddels zijn de witte platen tussen de wasboxen vervangen voor blauwe platen. In februari zal ook het bord boven de wasstraat vervangen worden in de nieuwe stijl.

De loods klaargemaakt voor de nieuwe huurder

Achter de wasstraat zit nog een mooie loods die wij per 01-01-2022 verhuurd hebben aan S&R Cars en Awesome reclame. Wij hebben de loods netjes opgeruimd en hopen op een mooi jaar voor ons beide!